Főoldal Friss A Holz-Handwerk monstrumai is ámulatba ejtőek

A Holz-Handwerk monstrumai is ámulatba ejtőek

szerző robinwood

Nem elég a technológiai váltás, gondolkodásmód-beli változás nélkül nem lehet felzárkózni az európai versenytársakhoz. Felületes szemlélőnek sok vas és végtelen innováció egy ilyen kiállítás, mint a Holz-Handwerk, de az utóbbi években egyre inkább látszik, hogy üzemszervezési-, logisztikai-, gyártásszervezési gondolatokat, irányelveket is csomagolnak a gépek mellé. Mindezt azért, mert a technológiai váltás és fejlesztés önmagában kevés és csalóka.

Holz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépekHolz-Handwerk faipari gépek

A kiállítási beszámolóinkban ezért nem csupán a konkrét fejlesztésekre, hanem az egy-egy gyártó által képviselt filozófiára és üzemszervezési tematikára is ki fogunk majd térni. Hiszünk abban, hogy egy új gép vagy berendezés megvásárlása önmagában még nem elégséges, bár vitathatatlanul fontos lépés. Azért nem maradnak el majd az igazi klasszikus műszaki írások sem.

Továbbra is az a véleményünk, hogy a Holz-Handwerk egy igazán jól pozicionált kiállítás a magyar fa- és asztalos ipar számára, releváns információkkal és komoly szakmai tapasztalatokkal tér haza mindenki, aki ellátogatott a német városba.

Nem bántuk meg, hogy mi is ezt tettük.

Ez is érdekes lehet számodra

Népszerű