Főoldal Alapanyag Akril divatszínek 2016

Akril divatszínek 2016

szerző robinwood

hi-macs-lucia

Úgy látszik, az apró kőmintás struktúrák továbbra is hódítanak az akril lapok között. Erre enged következtetni az LG HI-MACS® öt színből álló Lucia kollekciója, amelyből hármat a neves designer, Marcel Wanders tervezett, aki egyébként olyan világmárkáknak is dolgozik, mint a Swarovski, a Puma vagy az Alessi.

Hi-macs Lucia

Azért ezeket a lapokat már technológiailag is továbbfejlesztették. Az alkalmazott szemcsék érzékelhető mélységet sugároznak és viszonylag erős kontrasztokkal tűzdeltek. Mégis finom a megjelenésük, a homályostól az áttetsző részekig, a mikrorészecskéktől a nagyobb szemcsékig összességében intenzív fényerővel bírnak.

Az alapanyag tulajdonságai természetesen megmaradtak, hőre hajlítható, vízálló, higiénikus, hosszú élettartamú és fugamentesen toldható. Persze az új felületek mögött komoly ideológiai mélységek húzódnak, mint pl. a sötét vízen úszó hold, a jégkristályok ragyogása a napfényben, vagy a ködös árnyék a titokzatos holdfényben. Filozófiai szárnyalások ide vagy oda, ezek a lapok bizony jól néznek ki.

Népszerű